CREPI Zwevegem

CREPI ZETTEN AAN GEVELS VAN WONINGEN, WONINGUITBREIDINGEN, KANTOREN, HANDELSZAKEN in regio Zwevegem

Crepi kan bij ongeveer alle types gebouwen worden toegepast en heeft talrijke voordelen. De gevel staat proper en elegant, getuigt van persoonlijkheid door de ruime keuze aan kleuren en afwerking, biedt hogere bescherming tegen weersinvloeden, kan goed worden gecombineerd met gevelisolatie.

Onze crepigevels zijn niet alleen esthetisch maar ook technisch perfect afgewerkt. Daarbij zijn speciale aandacht voor de correcte plaatsing van de randprofielen en het secuur afkitten van alle overgangen belangrijk teneinde vocht en vochtschade uit te sluiten.

In grote lijnen zijn er 2 soorten crepi: kunstharscrepi (siliconen crepi) en minerale crepi. Deze laatste is de laatste jaren minder toegepast doordat het wat ruwer oogt en minder bestand blijkt tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren zoals bomen in de buurt bijvoorbeeld. Wel blijft dit een natuurlijk en dus ecologisch product. Synthetische crepi heeft de eigenschap elastischer te zijn waardoor men een uniform en egaal resultaat bekomt en de kans op scheurtjes gering is.

Crepi is gemakkelijk met water te reinigen; voor grotere oppervlakten eventueel onder lichte druk. Ook kan op gemakkelijke wijze en na zoveel jaren een keer een nieuw laagje worden gelegd.