Gevelwerken

Devadder

Gevelreiniging

Reinigen, restaureren en in oorspronkelijke staat terugzetten van gevels is onze absolute specialiteit

Gevelrenovatie

De voegen uitslijpen of uithakken en deze vervangen door nieuwe geeft resultaat: een prachtige nieuwe gevel

Vloerwerken

bouw-, metsel- en tegelwerken bij grondige renovaties of de realisatie van een aanbouw

GEVELS REINIGEN MITS AANGEPASTE REINIGINGSTECHNIEKEN in regio Ieper

Reinigen, restaureren en in oorspronkelijke staat terugzetten van gevels is onze absolute specialiteit. Gevels hebben continu te lijden onder klimaat, luchtverontreiniging, ouderdom of andere factoren (vandalisme, vogelpopulaties, …) De werkwijzen voor gevelreiniging variëren naargelang de aard en de graad van de vervuiling, de categorie bouwmaterialen (baksteen, natuursteen, cement, beton, …), de staat van het onderhoud, de constructiewijze en eventuele fouten daarbij, de bereikbaarheid van de plaats waar de vervuiling zich voordoet, uw eigen voorkeuren en doelstellingen.

vochtbestrijding DOOR HYDROFUGES of muurinjecties in regio Ieper

Vochtproblemen kunnen rechtstreeks oorzaak zijn van gevelvervuiling of er alleszins “hun steentje” toe bijdragen. Daarom is het belangrijk een vochtmeting te doen en, indien nodig, voorafgaande maatregelen te nemen in vochtbestrijding. Meestal gaat het om optrekkend grondvocht bij gebrek aan waterkering of lateraal vocht door regeninslag. Beiden vergen ze een andere aanpak. We verwijzen hiervoor naar de respectievelijke pagina’s  injecteren tegen opstijgend vocht en impregneren tegen doorslaand vocht.

voegwerk herstellen, CREpi reinigen, buitenpleister herstellen in regio Ieper

De voegen uitslijpen of uithakken en ze vervangen door nieuwe geeft altijd meervoudig resultaat voor jaren ver: een prachtig nieuwe gevel, directe meerwaarde voor het pand, gedaan met de vochtproblemen, betere isolatiewaarden. Zie ook pagina voegwerken. Na verloop van tijd en in natuuromgevingen durven crepigevels wel eens vervuilen door groenaanslag. Deze zijn doorgaans perfect te reinigen of is een nieuw laagje van doen. Zie ook pagina crepi.
CREPI zetten, CREPI VERVANGE in regio Ieper
 
Crepi op basis van kunsthars, ook wel synthetische crepi genoemd, kan op vrijwel iedere ondergrond worden geplaatst en geeft een heel egaal resultaat. Door zijn elasticiteit blijkt kunsthars crepi goed bestand tegen vocht, krassen, barsten en vuil. Minerale crepi, een mengeling van zand, kalk en cement, is ruwer van afwerking en daardoor vatbaarder voor afzetting van groen en vuil. Zie ook pagina crepi.
metselwerken BIJ verbouwingen & WONINGUITBREIDINGEN in regio Ieper

We nemen er volgende taken bij: kleinere bouw-, metsel- en tegelwerken bij totaalrenovaties of de realisatie van een aanbouw of bijgebouw zoals een badkamer, keuken, poolhouse, tuinberging, garage tuinmuur.