Vochtbestrijding Lendelede

INJECTEREN VOCHTIGE MUREN TEGEN OPTREKKEND VOCHT in regio Lendelede

Vochtige plekken en schimmels onderaan de muren kunnen erop wijzen dat grondvocht als het ware wordt opgezogen door het metselwerk. Dit gebeurt bij gebrek aan een waterkering. Injecteren betekent dat een vochtwerende laag wordt aangelegd door injectiecrèmes onderaan de muren in te spuiten. Alternatieven zijn de muren te onderkappen of te onderzagen en een vochtwerende folie te plaatsen.

 

Hydrofuges TEGEN DOORSLAAND muurVOCHT in regio Lendelede

Vocht halfweg de muren of hogerop vormen meestal een teken dat lateraal vocht doordringt. Hydrofuge kan soelaas brengen. De aan weer en wind blootgestelde buitengevels zijn met vochtwerende coatings perfect waterdicht te krijgen zonder dat het gevelaanzicht verandert. Gedaan met natte plekken, schimmelvorming, zoutaanslag, condens en ongezonde toestanden.

 

VOCHTDIAGNOSE in regio Lendelede

Een gedegen vochtdiagnose wijst in een aantal gevallen andere oorzaken aan voor de vochtproblemen: vocht door bouwactiviteiten (uitdrogen plakwerk bijvoorbeeld), condens (bij onvoldoende ventilatie), lekkages (van afvoerleidingen, dakgoten), bouwtechnische mankementen (overbruggingen, spouw, waterkering, drainage).